Slimlight: standaard bij alle behandelingen met de Bodyformer M+.  De werking van de Bodyformer M+ wordt nog eens versterkt met het Slimlight- systeem, een exclusief infraroodlicht systeem dat een weldadige warmte tot diep in de spieren laat doordringen.

         
   Bodyformer M+
   Slimlight
     
   Programma's
   Afslanken
   Figuurcorrectie
   Spierverstevigen
   Postnataal
   Lymfedrainage
   Cellulitis verminderen
   Proefbehandeling
     
   Contact
     
   Disclaimer
   Privacy
   Home
     
Programma's
   
1 Physo-M Fast
  Is ontwikkeld om door intensieve training in zeer korte tijd een snelle en gewenste omvangvermindering te bewerkstelligen
   
2 Spieropbouw en omvangvermindering voor beginners
  Het uitgebalanceerde ritme zorgt voor een optimale stimulans van de spieroppervlakten en de middenlaag van de spieren wat bijdraagt aan een geleidelijke spieropbouw en omzetting van reservemassa.
   
3 Spieropbouw en omvangvermindering voor gevorderden
  Zowel de dieper gelegen spieren als die aan de oppervlakte worden gestimuleerd en verstevigd. Vooral verslapte spieren die niet regelmatig getraind worden, kunnen hiermee opgebouwd worden.
   
4 Training voor sporters en vaste klanten
  Geschikt voor intensieve spierontwikkeling, ter versteviging en het aanspannen van alle spieren, die vaak tijdens een fitnesstraining niet worden aangesproken.
   
5 Lymfedrainage en Cellulitis behandeling
  Door hoge, automatisch wisselende frequenties en de pompreactie in het lichaam worden afvalstoffen door de lymfe afgevoerd. Bovendien zorgen de hoge frequenties ervoor dat aan de oppervlakte liggende spieren gestimuleerd worden, dit draagt bij aan vermindering van cellulitis.
   
6 Training na een bevalling
  Een intensieve training stimuleert zowel de dieperliggende spieren als die aan de oppervlakte en zorgt voor versteviging van verslapte spieren en de wederopbouw van de algehele spiertoestand.
   
7 Borstversteviging
  Bedoeld voor de opbouw van het gevoelige borstspierstelsel dat niet regelmatig getraind wordt. Het bouwt spieren op, versterkt ze en laat verslapte lichaamsdelen beter uitkomen.
   
8 Lichaamshouding
  Hiermee worden de dieper gelegen houdingsspieren met een overwegend lage frequentie gestimuleerd om de lichaamshouding in evenwicht te brengen.
   
9 Physo-Tens
  De elektrische zenuwstimulans in dit programma is zowel de blokkade-Tens, die snellere signalen naar doorgeleiden van de pijn wordt vervalst en dus wordt de pijn geblokkeerd, als je ook de endorfine-Tens, die de endorfine in het lichaam opwekt om de pijn chemisch te verdoven, waarmee een langzame, maar wel lang aanhoudende pijnvermindering in werking wordt gebracht.
   
10 Rugpijn en spanningen
  In dit programma wordt de pijnverzachting (Tens) en het opheffen van spanningen gecombineerd.
   
11 Artrose
  Stimulatie van de bloedcirculatie, bevordert de stofwisseling, maakt de spieren sterk en zorgt voor algehele verlichting bij artrose.
   
12 Facelifting
  Het leeftijdsafhankelijke spanningsverlies van de gezichtspieren wordt door regelmatige behandeling met het facelifting programma van het apparaat vertraagd. De gezichtsspieren zouden, net als de lichaamsspieren bij regelmatige behandeling met het facelifting programma strakker getrokken en sterk gemakt.
   
De Bodyformer biedt een unieke dubbel programmeerfunctie waardoor twee programma's tegelijk uitgevoerd kunnen worden.
   
Top
 
 
   

 
   
 
   
 
   
 
   
 

  Copyright 2006 - 2017 Bodyslimcare.nl -  Alle rechten voorbehouden.