Slimlight: standaard bij alle behandelingen met de Bodyformer M+.  De werking van de Bodyformer M+ wordt nog eens versterkt met het Slimlight- systeem, een exclusief infraroodlicht systeem dat een weldadige warmte tot diep in de spieren laat doordringen.

         
   Bodyformer M+
   Slimlight
     
   Programma's
   Afslanken
   Figuurcorrectie
   Spierverstevigen
   Postnataal
   Lymfedrainage
   Cellulitis verminderen
   Proefbehandeling
     
   Contact
     
   Disclaimer
   Privacy
   Home
     
Cellulitis verminderen
 
Wat is cellulitis?
 
Wanneer bobbelige vetlagen die net onder het huidoppervlak liggen zichtbaar worden, ontstaat een oneffen, ongelijkmatige huid. We spreken dan van cellulitis. Een andere naam is sinaasappelhuid, omdat de bobbelige structuur van de huid aan de schil van een sinaasappel doet denken. Cellulitis is een cosmetisch probleem. Vaak zie je in artikelen over de sinaasappelhuid het woord cellulitis. Dat is een medische term voor ontsteking van het onderhuidse bindweefsel. Het heeft niets met cellulite te maken.
 
Het vetweefsel bij vrouwen bestaat uit verticale cellen. Deze structuur lijkt een beetje op een ‘matras met springveren’. De ‘matras’–structuur wordt vooral zichtbaar wanneer je de huid samenknijpt. Als gevolg hiervan kan in principe iedere vrouw cellulitis ontwikkelen. Het komt daarom ook voor bij slanke vrouwen.
 
Rondom de vetcellen hoopt zich veel vocht op. Het ‘matras’ wordt dikker en de cellulitelaag zwelt op. Wanneer de vochtophoping lang duurt,wordt het vetweefsel dikker en harder. Er ontstaan bobbels met daarin afvalstoffen. Deze bobbels zijn dan zichtbaar zonder dat je de huid samendrukt. Overgewicht, slechte voeding en gebrek aan beweging bevorderen het ontstaan van cellulitis.
 

 
   

 
   

 

  Copyright 2006 - 2010 Bodyslimcare.nl -  Alle rechten voorbehouden.